Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Tříselní kyla

Dobrý den, máte nekdo skušenost s kylou v třísle.Udelala se mi boule v třísle,nebolí,nezvečuje se,ale je tam.Prosím o info.Děkuji

Odpovědi na otázku

Určitě zajít k lékaři
raději nechat zkontrolovat lékařem
Já bych hned běžela k doktorovi
Stímhle běžte k doktorovi a ten by vás měl poslat na operaci.
Už víte určitě, že se jedná o kýlu? Nevíte přesně, jak to zjistit? Testování je poměrně jednoduché. Když si v třísle nahmátnete bulku, zkuste ji zatlačit zpět do břicha až zmizí. Nepoužívejte větší tlak, aby jste kýlní obsah nepoškodili. Po zatlačení zkuste vyhmatat i důlek ve stěně. Jestliže zakašlete, může se bulka opět objevit. Když se Vám toto vše povedlo, tak máte velmi pravděpodobně kýlu. A když ne, už to raději nezkoušejte a zajděte si k lékaři. Ne každá bulka musí být kýla a definitivně to rozhodne až zkušený lékař. Ten také poradí, co a jak dělat dále.
Kýla by se měla léčit lékařem, neváhejte a zajděte si k lékaři
S tříselnou kýlou se musí na operaci, ale dneska je to jen na jeden den v nemocnici - zkuste Praha 3, Luční ul., je tam První kýlní centrum...
Otec měl kýlu v třísle a musel jít na operaci.
Každá kýla by se měla léčit lékařem, neváhejte a zajděte si k lékaři