Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Jednostranná nebo neurčená tříselná kýla bez neprůchodnosti nebo gangrény

Hezký den, před necelymi 3 roiky sem prodělal operaci kýly dle diagnozy: K409 Jednostranná nebo neurčená tříselná kýla bez neprůchodnosti nebo gangrény Operace se zdařila. Po.té mi ovšem nikdo neřekl že jizvu a rilehlou kui mam mazat mastmi a pod takze se mi udejane dik tomu nemazani vytvoril v podkozi jakoby vacek /boule/ a vypada to zase jako kyla. Vim 100% že sem nic tezkeho nezvedal a pod veci. Ted uz chodim zase do posilovny a pod veci. ovšem občas boulička zaboli, převážne při sexu. je mi 20 let. Vím, že bych s tím měl opět dojít k lékaři ale každý měsíc řeěit kýlu se mi orpavdu nechce. Myslíste si že může jit o kylu či nikoliv. Byla mi při operaci vložena do těla "tkanina", takže v miste kde kyla byla by se němala nikdy už vytvořit a boulicka je hmatatelna a je umistena na spodku jizvy. po stlačení jizvy cítím v podkoží jak jsou srostlé svaly, a kůže a pod a na spodku této srostlé jizvy je tato boulicka, jako kdyby byl kus nesrostlýa hábal se.... Jde mi jen o občasnou bolest... Díky

Odpovědi na otázku

Pravděpodobně se bude zase jednat o kýlu.
určitě bych dala na radu lékaře
jediny lekár dokaze s takým niečim poradiť,je možne že sa to zase objavi vyhladajte skor lekarsku pomoc.
Lékař.
Návštěva lékaře bude nezbytná stejně, jděte raději dřív...se vším se má jít hned - neotálet ...
Jeedině lékař vám poradí
tady bych dala taky přednost lékařům,,to neni nakoplý palec
určitě jděte k lékaři
je možnost,že se znovu objevila...určitě navštivte lékaře
Recidiva kýly nemůže být nidky stoprocentně vyloučena. Píšete, že na operaci jste byl před třemi roky, takže se mi nezdá, že byste řešil kýlu každý měsíc. Dopuručuji vám navštívit lékaře.